Live

ZU IS YOU

RADIOAVENTURA 2024. Ziua 12. Irina Rimes a fost noua colegă de autorulotă cu Morar, Buzdugan, Emma și Tea în RadioAventura.

RADIOAVENTURA 2024. Ziua 12. Irina Rimes a fost noua colegă de autorulotă cu Morar, Buzdugan, Emma și Tea în RadioAventura.

RadioAventura 2024. Ziua 12. Irina Rimes a fost noua colegă de autorulotă cu Morar, Buzdugan, Emma și Tea în RadioAventura. 

 

Artista s-a alăturat echipei Morning ZU în drumul dintre Galați și Buzău. Irina a primit o provocare din partea echipei aventuriere: să compună până la destinație o poezie despre  #RadioAventura. Rezultatul? O poezie în care Irina i-a luat la „roast” pe Buzdu și Morar. 

 Pentru cuvinte, am dat la schimb plăcinte. Echipa Morning ZU i-a împlinit „viselelele” Irinei Rimes de a mânca o plăcintă în Buzău. Aventurierii ZU au dat sfară-n țară și s-au găsit plăcintele de-odinioară, la Bistro Junior. Pauza de dulce s-a terminat cu un moment de karaoke memorabil.

Urmărește experiența Irinei Rimes în RadioAventura! Aici:




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate