Live

ZU IS YOU

RadioAventura 2 în 2022: Mutăm matinalul ZU în autorulotă

RadioAventura 2 în 2022: Mutăm matinalul ZU în autorulotă

RadioAventura 2 în 2022.  Anul acesta, RADIOAVENTURA continuă!


Ne este dor de voi! Ne este dor să ne îmbrățișăm și să ne atingem mâinile! Motiv pentru care vara asta ne reîntoarcem la voi acasă. 

Vara trecută, radioul care nu s-a ascuns toată pandemia s-a întors la casa lui, România, ca să scoată din oameni ce-a mai rămas: omenia.
Timp de 2 săptămâni, matinalii de la ZU au pornit în călătoria care a străbătut România. Au mutat #MorningZU într-o autorulotă și au străbătut 3000 de kilometri prin toată țara, pentru a demonstra încă o dată cât de faină este România.

Anul acesta, în perioada 19 iunie – 2 iulie, ducem tradiția mai departe. RADIOAVENTURA continuă. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Vlad Drăgulin și Tea Teodorescu vin în orașul vostru.
 
Voi faceți traseul RadioAventura. Pe unde ți-ai dori să trecem anul acesta? Trimite-ne o fotografie din orașul tău aici.
 
RadioAventura este manifestul cel mai puternic că, oricât am fi de departe, avem nevoie să fim aproape. Ca să rămânem oameni între oameni.

Haideți să demonstrăm încă o data cât de mare este Forza ZU!





Lăsăm aici o amintire din #RadioAventura2021. Asta iese atunci când cel mai iubit radio ajunge acolo unde îi este locul, printre oamenii lui. Pentru că și vouă, la fel ca nouă, vă curge radio prin sânge. 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate