Live

ZU IS YOU

A răspuns cu „Ascult Radio ZU” și a câștigat 800 de euro la Morning ZU!

A răspuns cu „Ascult Radio ZU” și a câștigat 800 de euro la Morning ZU!

Hitul nostru preferat e răspunsul tău! Când îți sună telefonul, răspunde cu „Ascult Radio ZU” în primele 3 secunde și ne poți lua banii! Așa cum a făcut Rodica, azi, la Morning ZU!
 

Tu cum îi bucuri pe cei din jurul tău? Noi îi facem happy cu premii de care să se bucure așa cum vor! Cum ar fi sute de euro la concursul „Ascult Radio ZU”. Acceptă și tu provocarea noastră de pe radio și răspunde cu „Ascult Radio ZU” când te sunăm! 
 
Până pe 27 mai, poți avea superputerea de a transforma 3 cuvinte în sute de euro. Așa cum a făcut Rodica din Craiova, azi, la Morning ZU. Rodica ne-a spus că nu are un radio la job, ascultă Radio ZU de pe telefon și nu ratează niciun moment. Mai ales pe cel în care poate fi câștigătoare. Un singur răspuns, „Ascult Radio ZU”, spus la momentul potrivit, i-a adus ascultătoarei noastre 800 de euro. Felicitări, Rodica! 
 
Până la concediul de vară, fă o oprire la concursul „Ascult Radio ZU” și așa îți strângi banii pentru cele mai tari călătorii. Sau pentru orice lucru de care vrei să te bucuri vara asta. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate