Live

ZU IS YOU

VIDEO | Spike a lansat varianta LIVE a piesei „Naufragiat”

VIDEO | Spike a lansat varianta LIVE a piesei „Naufragiat”

Spike ne-a făcut o ZUrpriză! Ne-a trimis varianta LIVE a piesei nelansate „Naufragiat”! Iar noi o dăruim mai departe către voi!
 

Săptămâna trecută, Spike a venit la Morning ZU să povestim mai multe despre noua lui piesă, despre celelalte colaborări și despre primul lui concert. Ne-a spus că piesa „Naufragiat” se lansează în luna mai, dar nu ne-a spus că prima oprire a acestei piese va fi pe canalul nostru de YouTube! 
 
După câteva zile de la întâlnirea noastră din Morning ZU, Spike ne-a trimis un link ZUrpriză, unde am găsit varianta LIVE a piesei, filmată pe malul unui lac. E cel mai frumos cadou!
 
Ascultătorii ZU au fost nerbădători să asculte piesa pe repeat, așa că acum o pot face! 
 
Acest live este cel mai bun clip oficial. Aștept de câteva săptămâni să ascult pe repeat acest cântec.”, ne-a spus o ascultătoare. 
 
Dar din dar se face trending! :)) Așa că hai să share-uim clipul acesta, să bucurăm cât mai multe persoane, așa cum ne-am bucurat noi când l-am primit! 

Play!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate