Live

ZU IS YOU

Programul concertelor din Orașul Faptelor Bune 2019

Programul concertelor din Orașul Faptelor Bune 2019
Anul acesta, Piața Unirii din Oradea se transformă în Orașul Faptelor Bune. Vino alături de noi și hai să îi punem în legătură pe oamenii care au nevoie cu oamenii care au de unde! În perioada 15-21 decembrie 2019 îți dăm întâlnire la Targul de Craciun Oradea. Fii pe fază pentru că venim și cu muzică bună! Vrei să te apuci de pe acum de făcut fapte bune? Atunci aruncă o privire aici: radiozu.ro/orasulfaptelorbune.

Artiștii s-au implicat și ei în maratonul nostru de împlinit visuri. Ne vor fi alături 28 de nume dintre cele mai cunoscute în muzica românească. Pe scena din Orașul Faptelor Bune vor urca: Edward Sanda, Mark Stam, Vescan, Andreea Olaru, Mira, Adda, Sore, DJ Project, Minelli, Alexandra Stan, Lino, Ruby, Randi, Antonia, Ami, Nicole Cherry, Alex Velea, Noaptea Tarziu, Jo, Alina Eremia, The Motans, Liviu Teodorescu, Delia, Spike, Smiley, Carla's Dreams, Irina Rimes și Lora.

Mai jos ai programul complet al concertelor. Te așteptăm acolo! Dacă nu poți ajunge, poți să-i urmărești pe artiștii tăi preferați în transmisia live de pe radiozu.ro, pe pagina de Facebook Radio ZU și pe contul de YouTube Radio ZU.


LUNI, 16 decembrie, 20:30



MARȚI, 17 decembrie, 20:00



MIERCURI, 18 decembrie, 20:30



JOI, 19 decembrie, 20:00



VINERI, 20 decembrie, 20:30



SÂMBĂTĂ, 21 decembrie, 18:00


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate