Live

ZU IS YOU

Îngerii din Orașul Faptelor Bune: Povestea Ilincăi merge mai departe

Îngerii din Orașul Faptelor Bune: Povestea Ilincăi merge mai departe
În 2017, în Orașul Faptelor Bune venea o poveste de viață care avea să ne îngenuncheze pe toți. Ți-o amintești pe Ilinca? Puiul acela de om, blond, cu un destin crunt?
 
Avea doar 3 ani și 7 luni atunci când oamenii din #OrașulFaptelorBune au luptat pentru viața micuței. Ilinca trăiește pentru că face transfuzii de sânge dureros de des. Copila a venit pe lumea asta cu un diagnostic crunt, greu de înțeles - măduva ei funcționează în proporție de 30%. 

Atât pentru noi, cât și pentru oamenii cu grupa de sânge #ZU, Ilinca a fost și este o luptătoare!
 

„Nu mi-am permis niciodată să plâng în fața copilului. Ilinca are nevoie de voi, are nevoie de sânge!", spunea mama Ilincăi.

Iar acum, la doi ani de la Orașul Faptelor Bune 2017, datorită vouă, Ilincuței i-au crescut aripi să zboare atunci când nu este prea ocupată să coloreze fluturașul cu sângele ei.
 
Zâmbetul pe care Ilinca îl afișează astăzi vi se datorează vouă, piesele fără nume" care compuneți Orașul Faptelor Bune! Fetița cu părul blond și ochi incredibil” de maturi a ajuns la o clinică în Israel. 
 
Astăzi, în #MorningZU, Buzdu și Morar și-au dorit să afle care este starea de sănătate a Îngerului din Orașului Faptelor Bune 2017. Dă play și ascultă ce le-a mărturisit mama Ilincuței.

 
 
Anul acesta, în perioada 15 - 21 decembrie, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” dau start ZUper maratonului faptelor bune în Piața Unirii din Oradea, în cadrul Târgului de Crăciun. #OFB2019.

Dacă vrei să-ți anunți prezența în Orașul Faptelor Bune, găsești event-ul de Facebook AICI!

Sau dacă și tu ai o poftă, o dorință, ai o nevoie sau vrei să ajuți, Platforma Orașul Faptelor Bune s-a deschis. Click aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate