Live

ZU IS YOU

DJ-ii ZU vorbesc pe bune despre Orașul Faptelor Bune

DJ-ii ZU vorbesc pe bune despre Orașul Faptelor Bune
Orașul Faptelor Bune este evenimentul nostru anual care s-a transformat deja în tradiție. În perioada 15-21 decembrie, 8 dintre DJ-ii ZU se mută într-o casă special construită pentru ei în cadrul Târgului de Crăciun din Oradea. Acolo vor trăi, acolo vor dormi și acolo vor încerca să transforme cât mai multe visuri în realitate.

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides și Tea Teodorescu au trecut deja de 3 ori prin Orașul Faptelor Bune, iar acum se pregătesc pentru ediția cu numărul 4. E o perioadă plină de emoții pentru ei, de aceea și-au dorit foarte mult să îți spună căteva lucruri pe tema asta. Dă-i play videoclipului de mai jos ca să afli tot ce a rămas nespus până acum despre „OFB”!



Poți să iei și tu parte la maratonul faptelor bune dacă intri pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune. Aici te poți înscrie dacă ai nevoie de ajutor sau dacă vrei să oferi ajutorul tău altcuiva.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate