Live

ZU IS YOU

Popescu și Cuza au dat 800 de EURO la concursul „Ascult Radio ZU”

Popescu și Cuza au dat 800 de EURO la concursul „Ascult Radio ZU”
Cine ascultă Radio ZU, are parte de premii uriașe!

Așa cum știi, în perioada 18 octombrie – 12 noiembrie 2021, în fiecare zi poți câștiga sute de euro dacă răspunzi cu „Ascult Radio ZU!”, în primele trei secunde în care ești sunat de DJ-ii ZU. Simplu, nu? Banii care nu se dau într-o emisiune, se adună și ajung la cel mai norocos ascultător.
De exemplu, în emisiunea lui Adi Mihăilă „The Hitman”, Laurențiu din Piatra Neamț a reușit să câștige 1100 de euro cu cel mai simplu răspuns din On AIR: „Ascult Radio ZU!”.

Astăzi a fost rândul lui Bogdan Nica din București să ne ia 800 de euro! Popescu și Cuza l-au sunat, acesta a răspuns cu „Ascult Radio ZU” și a câștigat.

Au mai rămas 3 zile de concurs, așa că mai avem bani de dat! Până vineri, 12 noiembrie, dacă îți sună telefonul, nu uita să răspunzi cu „Ascult Radio ZU!”. Cel mai tare Black Friday e atunci când primești bani de la ZU!

Găsești regulamentul concursului aici. ZUcces! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate