Live

ZU IS YOU

Premieră: Iuliana Beregoi a cântat live „Gucci și Prada” la #MorningZU

Premieră: Iuliana Beregoi a cântat live „Gucci și Prada” la #MorningZU
Iuliana Beregoi ne-a cântat, LIVE în Morning ZU, noua ei piesă „Gucci și Prada”.
 
Dimineața noastră a fost mai energică și mai faină cu Iuliana Beregoi, care a cântat în PREMIERĂ la ZU noua ei piesă, „Gucci și Prada”. Piesa s-a auzit prima dată la ZU, în #TorpedoulLuiMorar. Ne-am îndrăgostit de ea de la primele note, așa că am invitat-o pe Iuliana Beregoi să ne încânte cu vocea ei.
 
„Noua mea piesă transmite un mesaj pentru unele fete din generația Z, care uneori se axează pe lucrurile materiale. Iar prin această piesă am vrut să le aduc un mesaj foarte pozitiv: contează ce e în interior, nu neapărat ce e în exterior. Mă bucur că prin voi mesajul a ajuns mai departe, la alți ascultători.”, le-a transmis Iuliana Beregoi matinalilor ZU.
 
Am share-uit bucuria acestor cântări cu ascultătorii noștri, pe pagina de Facebook Radio ZU. Dacă ai ratat momentul sau vrei să-l pui pe repeat, îl lăsăm și aici. Dă-i un play, două, trei și o să-ți activezi instantaneu starea aia de bine!

Iuliana Beregoi - Gucci și Prada (Live la Radio ZU) 
 


Tânăra artistă ne-a spus că s-a bucurat enorm când a auzit piesa la ZU, așa că ne-a adus un cadou muzical: un cover de la „Ed Sheeran” pentru piesa „Bad Habits”. Mai mult de atât, am avut și o serie de întrebări și răspunsuri, dar și lecții de TikTok cu Iuliana Beregoi.

Iuliana Beregoi - Bad Habits (Cover Ed Sheeran - Live la Radio ZU)



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate