Live

ZU IS YOU

Video: Provocarea lui Popescu - Cuza, shaormar pentru o zi

Video: Provocarea lui Popescu - Cuza, shaormar pentru o zi
În fiecare zi de la ora 16:00, Cuza și Popescu se distrează cu prietenii de pe radio. Și ce înseamnă distracția fără provocări care să ne ducă din studioul radio ZU direct într-o shaormerie?
 
Totul a început de la joaca „Lucruri pe care nu le știai despre Popescu și Cuza”. Așa am aflat că în tinerețe, Cuza a fost shaormar. Popescu a fost curios să afle dacă se mai pricepe la această meserie, așa că l-a provocat pe colegul lui de emisiune să-i pregătească o shaorma, într-o shaormerie.
 
Prietenii noștri de pe radio au continuat provocarea și ne-au spus ce ingrediente să adăugăm în shaorma lui Popescu: piper, usturoi, fistic, ceapă, varză murată, cremă de ciocolată, borș, zahăr. „O shaorma fără carne e doar «sha» ”, spune Cuza, așa că am adăugat și acest ingredient. Delicios, nu?
 
Zis și făcut! Am mers într-o shaormerie, iar restul e în videoclipul de mai jos. 

Shaorma lui Popescu - Voi ați dat ingredientele, iar Cuza o prepară!
 


Suntem mereu deschiși la provocări! Dacă ai idei, îți lăsăm WhatsApp-ul nostru aici: 0747 22 1815. Zilnic de la 16:00, Popescu și Cuza îți aduc porția de fun și muzică bună. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate