Live

ZU IS YOU

Adi Mihăilă `The Hitman` a dat premiul record de 1100 de EURO la „Ascult Radio ZU”

Adi Mihăilă `The Hitman` a dat premiul record de 1100 de EURO la „Ascult Radio ZU”
Cine ascultă Radio ZU are parte de premii uriașe! 
 
Așa cum știi, în perioada 18 Octombrie - 12 Noiembrie 2021, dacă îți sună telefonul și răspunzi tuturor cu „ASCULT RADIO ZU”, zilnic ai șanse să ne iei banii. Important este să fii pe fază. E cel mai simplu concurs, nu?
 
Azi, un ascultător cu grupa de sânge ZU, care ne-a ascultat și a răspuns în primele 3 secunde cu „ASCULT RADIO ZU”, a câștigat 1110 de euro în emisiunea lui Adi Mihăilă. 
 
Concursul se desfășoară în fiecare emisiune, de dimineață până seara. Banii care nu s-au dat într-o emisiune, se adaugă în următoarea emisiune și tot așa. Cu cât se strâng mai mulți bani, cu atât mai bine pentru norocosul câștigător. 

„2,40 de secunde... Ai câștigat 1100 de Euro! Felicitări!”. Așa a sunat una dintre intervențiile de astăzi din emisiunea prezentată de Adi Mihăilă `The Hitman` la Radio ZU.
După două zile în care banii au rămas în buzunarul ZU, astăzi, Laurențiu din Piatra Neamț a reușit să-i câștige cu cel mai simplu răspuns din On AIR: „Ascult Radio ZU!”.
 
„Nu aveți idee cât sunt de fericit. O să-i țin în economii pentru că am rămas pe ZERO!”, a completat ascultătorul ZU. Laurențiu lucrează în construcții și de astăzi este fericitul câștigător al premiului record, până în acest moment.
 
Dacă ai ratat momentul, dă un play mai jos! Tu ce ai face cu 1100 de euro? Hai pe radio cu noi! În fiecare zi, de luni până vineri, avem bani de dat! Găsești regulamentul concursului aici

Adi Mihăilă „The Hitman” dă 1100 de euro la concursul „Ascult Radio ZU„

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate