Live

ZU IS YOU

Un bilet către Orașul Faptelor Bune | Reacția DJ-ilor

Un bilet către Orașul Faptelor Bune | Reacția DJ-ilor

Oradea redevine Orașul Faptelor Bune 2021!


În perioada 16 – 22 decembrie, DJ-ii ZU trăiesc o săptămână zi și noapte, în Casa Radio ZU din Oradea. Și cum începem un maraton de fapte bune dacă nu printr-un bilet de călătorie? Astfel, DJ-ii ZU au primit cel mai frumos cadou de sărbători: un zbor către Orașul Faptelor Bune, dar și câteva versuri emoționante și personalizate pentru fiecare în parte. 
 
Cum a reacționat fiecare DJ și cum sună poezia cu care pornim călătoria spre #OrașulFaptelorBune, vezi în videoclipul de mai jos. Aici e și „biletul” tău: https://fb.me/e/1v4hVSIV. Hai cu noi în cel mai frumos „oraș" de pe Pământ! 

 



Prin urmare, în perioada 16 - 22 decembrie, Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, construiesc orașul care trăiește prin dăruiește. Platforma este activă pentru cei care doresc să îndeplinească o moftă sau să înscrie o poftă, pe radiozu.ro la categoria „Orașul Faptelor Bune”. 
 


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate