Live

ZU IS YOU

#OFB2021: Din inimă pentru Liviu!

#OFB2021: Din inimă pentru Liviu!
La doar 21 de ani, Liviu duce pe umeri bătălia vieții lui. În vara lui 2020, Liviu privea cu încredere spre viitorul pe care și-l construise frumos: era absolvent meritoriu de liceu, avea satisfacția de a fi admis la mai multe facultăți din țară și din străinătate și începuse studiile la Facultatea de Literatură și Limbi Străine.

Dorea să își împlinească cel mai mare vis al său: cinematografia. Nu visa să fie în lumina reflectoarelor, ci iubea să se afle undeva în spate si să facă scenografie. Pasionat de grafică, își propusese să-i bucure pe cei mici și să creeze, la un moment dat, desene animate.

Dar o banală durere în gât i-a răsturnat micul lui Univers. Dacă medicii credeau că este o ușoară amigdalită, s-a dovedit a fi o leucemie cruntă. Liviu a fost diagnosticat cu leucemie acută monoblastică, grupa de risc înalt. 

Confruntat cu o asemenea tragedie, a fost cuprins de teamă și disperare. Din august 2020, până în februarie 2021, Liviu a urmat 5 ședințe de chimioterapie la Institutul Clinic Fundeni. Dar medicii din România nu i-au mai dat nicio șansă. Corpul lui Liviu a dezvoltat o rezistență la chimioterapie.
De aici, au urmat alte complicații. Boala atacă cu viteză și lasă urmări în tot corpul.

Acum, Liviu se află internat într-o clinică din Italia, acolo unde i s-a mai dat o șansă. O ultimă șansă la viață care costă 300.000 de euro. În doar o lună de zile, mama lui Liviu a reușit să strângă 150.000 de euro. Mai departe, stiloul vieții lui Liviu se află în mâinile noastre. 

Din inimă pentru Liviu. La 21 de ani, are o ultimă șansă la viață. Hai să îl ajutăm!
 

Îți punem la dispoziție conturile Fundației Mereu Aproape. Aici poți transfera banii pentru Liviu. În momentul în care faci transferul bancar este foarte IMPORTANT să menționezi ”PENTRU LIVIU”.

LEI: RO85BRDE450SV07558544500

EURO: RO31BRDE450SV23761534500

SWIFT: BRDEROBU
Banca: BRD SMCC
CIF: 18212553

 



La ceas de seară, Buzdu și Morar ne cheamă din nou la luptă! Haideți să luptăm pentru Liviu!

La 21 de ani, are o singură șansă la viață. Pentru Liviu cumpărăm contratimp! Îngeri din Orașul Faptelor Bune, sus inimile! 
 


Durerea lui Liviu este din ce în ce mai mare. Starea de sănătate a băiatului se agravează pe măsură ce zilele se scurg. Este internat într-o clinică din Italia și nu mai are nici puterea să vorbească cu cea care i-a dat viață.
Avem de dus o luptă contracronometru. În cea de-a cincea zi în Orașul Faptelor Bune, continuăm să luptăm pentru viața băiatului. Mai are o singură șansă la viață. Întreaga Românie se unește pentru Liviu! 

 


La nici 24 de ore de când cazul lui Liviu a ajuns în #OrasulFaptelorBune, lanțul uman pentru el devine tot mai puternic. Încă un pas și vom scrie o altă poveste de viață pentru Liviu.

Liviu, păstrează-ți nădejea! Va fi bine! 

 


În mai puțin de 24 de ore, cei 7 DJ-i vor părăsi Orașul Faptelor Bune 2021, ediția de Paște. Până atunci, însă, trebuie să-i dăm lui Liviu o șansă la viață. Medicii din România nu i-au mai dat nicio șansă de supraviețuire. Singura salvare vine de la o clinică din Italia.

În direct la ZU este Aurora, mama lui Liviu. Cum se simte Liviu și ce spun medicii, află din video-ul de mai jos. 

Din inimă pentru Liviu. La 21 de ani, are o ultimă șansă la viață
 


Înainte de a pleca din Orașul Faptelor Bune, ediția de Paște 2021, cei 7 DJ-i ZU nu abandonează lupta pentru viața lui Liviu. Îți reamintim că la 21 de ani, Liviu mai are o singură șansă la viață. Puțin cu puțin, putem să-i creionăm un alt destin băiatului!

Până în acest moment, în conturile Fundației Mereu Aproape s-au strâns aproximativ 90.000 de euro. Suntem atât de aproape să ne atingem obiectivul pentru Liviu!
 
În Vinerea Mare vine și marele anunț. Un om al Orașului Faptelor Bune, care păstrează tradiția de a dona în fiecare an, trimite 100.000 de lei către băiat.
 
Liviu, capul sus! Împreună vom reuși! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate