Live

ZU IS YOU

#OFB2021: O căsuță pentru Mihăiță

#OFB2021: O căsuță pentru Mihăiță
Mihăiță avea 6 ani când a rămas orfan. După ce și-a pierdut tatăl, la un an distanță, mama lui Mihaiță a decedat. A rămas cu doi frați și o bunică în vârstă de 86 de ani.

Într-o zi, Ștefania, o străină, dar care a devenit îngerul lui păzitor, l-a găsit într-un grajd, târându-se în mâini. Copilul suferă de tetrapareză spastică.
Momentan, Mihaiță a trecut prin 4 operații și se află într-o clinică din Turcia, împreună cu fratele său, Marius, în vârstă de 22 de ani.

Oamenii cu suflet mare l-au ajutat să ajungă în Turcia, acolo unde i s-a oferit o șansă la o viață normală. Acum, Mihaiță, cei doi frați ai lui și bunica lor, de 86 de ani, au nevoie de o casă. Haideți să-l ajutăm pe Mihaiță să aibă căsuța visurilor lui! 
 
Dacă vrei să îi sari în ajutor lui Mihăiță, poți să faci o donație aici: https://www.facebook.com/donate/890476495069053/
 
Mihăiță visează să meargă așa cum visăm noi să zburăm! Optimismul, ambiția, forța de a lupta și bucuria pentru viață din ochii lui Mihăiță ne dau curajul de ajuta la împlinirea visului lui.
În doar 75 de minute, am strâns peste 43.000 de euro. O avalanșă de donații pentru Mișu al nostru din #OrasulFaptelorBune. Vă multZUmim, Oamenilor! 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate