Live

ZU IS YOU

#OFB2021: Ziua 4. Continuăm maratonul de fapte bune

#OFB2021: Ziua 4. Continuăm maratonul de fapte bune
Este a patra zi de când ne-am mutat deasupra Bucureștiului ca să fim mai aproape de voi. Suntem un radio de nebuni și vrem să-i facem pe oameni mai buni!

Buzdu și Morar te salută de la microfoane și-ți urează spor la cafeluță și la fapte bune! Hai să continuăm maratonul de împlinit visuri!

 


La prima oră a dimineții, Buzdu și Morar spun „Bună dimineața” Geaninei. Geanina este mama un băiețel de 2 ani și 8 luni. Din cauza pandemiei provocate de COVID-19, părinții micuțului au rămas fără job. Geanina are nevoie de haine pentru copilului ei.
 

În Orașul Faptelor Bune ajunge povestea lui Mihăiță. Mihăiță este un copil orfan care s-a născut cu o problemă de sănătate la picioare. Avea doar 6 ani, atunci când Stefania, îngerul lui păzitor, l-a găsit într-un grajd. 
Momentan, Mihaiță se află într-o clinică din Turcia, împreună cu fratele său, Marius, în vârstă de 22 de ani.
Oamenii cu suflet mare l-au ajutat să ajungă în Turcia, acolo unde i s-a oferit o șansă la o viață normală. Acum, Mihaiță, cei doi frați ai lui și bunica lor, de 86 de ani, au nevoie de o casă.
Haideți să-l ajutăm pe Mihaiță să aibă căsuța visurilor lui! 

Dacă vrei să îi sari în ajutor lui Mihăiță, poți să faci o donație aici: https://www.facebook.com/donate/890476495069053/
 


Liviu este un tânăr de 21 de ani a cărui poveste se aude acum la ZU. La vârsta la care majoritatea tinerilor se gândesc ce gadgeturi să-și mai cumpere, Liviu duce pe umeri bătălia vieții lui.

În vara lui 2021, a ajuns la spital crezând că are amigdalele inflamate. De asemenea, medicii din România i-au pus diagnosticul de amigdalită acută. Mai târziu, s-a dovedit a fi o leucemie acută. De atunci, viața lui Liviu s-a întors la 360 de grade.

Ce a urmat, ne spune mama lui. Liviu are nevoie de 300.000 de euro pentru a câștiga lupta cu propria viață.

Din inimă pentru Liviu. La 21 de ani, are o ultimă șansă la viață. Hai să îl ajutăm!

Îți punem la dispoziție conturile Fundației Sensiblu. Aici poți transfera banii pentru Liviu. În momentul în care faci transferul bancar este foarte IMPORTANT să menționezi ”PENTRU LIVIU”.

LEI: RO85BRDE450SV07558544500

EURO: RO31BRDE450SV23761534500
 
SWIFT: BRDEROBU
Banca: BRD SMCC
CIF: 18212553

 


Iacob este nevăzător. Are doar 12 ani și visează la ziua în care va fi vindecat. În Orașul Faptelor Bune, dorințele devin realitate! 




La telefon o avem pe Roxana. Este învățătoare în Brașov și cere ajutorul oamenilor din Orașul Faptelor Bune pentru elevul ei, Edi. Mama lui Edi l-a părăsit în urmă cu câțiva ani, iar el și fratele său au rămas în grija tatălui. Mama nu se implică deloc în creșterea lor, iar tatăl se descurcă foarte greu. Ascultă-le povestea! 

Orice ajutor contează pentru Edi, Sebi și tatăl lor, Sergiu



Adrian cere ajutor pentru prietenii lui cu sindrom Down.



Buzdu și Morar au revenit la microfoane și continuă lupta pentru Liviu. Pentru Liviu nu cumpărăm timp, ci contratimp! Haideți să-l ajutăm să trăiască!

 


Acum, la butoane sunt Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides și Tea Teodorescu. Cei 3 DJ-i ZU fac rezumatul celei de-a patra zi din Orașul Faptelor Bune.

Suntem obosiți, dar fericiți. A fost o zi grea, dar  frumoasă. Dimineața ne-a fost înseninată de micuțul Mihăiță, iar Liviu ne-a dat puterea să luptăm pentru viața lui.
 
BEST OF OFB cu Adi Mihăilă, Raluca Benavides și Tea Teodorescu - Ziua 4 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate