Live

ZU IS YOU

#OFB2020: Ziua 4 – Cumpărăm timp pentru Răzvan

#OFB2020: Ziua 4 – Cumpărăm timp pentru Răzvan
Suntem în a patra zi a maratonului de împlinit visuri! Buzdu și Morar au revenit la microfoane și fac un apel către toți românii care s-au unit pentru Răzvan.
Mai avem avem câteva ore la dispoziție să reușim să cumpărăm timp pentru Răzvan. Oameni din Oamenia, de 5 ani, ne demonstrați că împreună reușim să schimbăm destine! Haideți să ne unim inimile pentru Răzvan!

Îți punem la dispoziție conturile Fundației Sensiblu. Aici poți transfera banii pentru Răzvan. În momentul în care faci transferul bancar este foarte IMPORTANT să menționezi ”PENTRU RĂZVAN”.

Conturile Fundației Sensiblu:

RO13 BACX 0000 0000 3080 0008  (lei)
RO83 BACX 0000 0000 3080 0009 (euro)
Swift: BACXROBU
BIC: BACX

În contul de euro al Fundației Sensiblu se pot face donații si prin PayPal la adresa [email protected]

Donațiile pentru Răzvan se pot face direct și în cele 65 de urne montate în farmaciile Sensiblu și în magazinele L'Occitane.
Lista și harta cu locațiile în care se poate dona sunt disponibile aici

Ne facem o cafea tare, dăm cu reveneală și începem lanțul de fapte bune.

Prima poveste de astăzi vine de la o bunicuță. Femeia are 2 nepoate, în vârstă de 5 ani, respectiv 7 ani. 
Tată și mamă pentru cele două nepoate, bunica este singura care duce greutățile familiei. Mama fetelor are tulburări de vorbire, iar tatăl este surdo-mut.
După 34 de ani de muncă în domeniul medical, femeia a fost nevoită să-și dea demisia din cauza pandemiei de COVID-19. Fiind cardiacă și polialergică, îi este aproape imposibil să se îmbrace în combinezon. 

„Dacă eu n-aș mai fi, fetele ar ajunge la un centru de plasament. Nu mi-aș putea ierta niciodată asta!”, mărturisește bunica.
 
Haideți să-i ascultăm povestea și să fim Moș Crăciun pentru cele două fetițe! 

 


Povestea Dianei și a lui Alex continuă în Orașul Faptelor Bune 2020. În 22 decembrie 2017, Alex a fost victima unui accident rutier, în urma căruia a suferit un traumatism cranio-cerebral grav.
Înainte să fie lovit de o mașină, Alex a fost luptător de Arte Marțiale Mixte și instructor de fitness. După incidentul din luna decembrie, el a fost susținut doar de aparate, stând în comă șase săptămâni. 

Acum, campionul din #OrasulFaptelorBune vorbește și zâmbește.
„Alex a început să vorbească, să stea în șezut, să zâmbească din nou după mai bine de un an și jumătate în care nu înțelegea absolut nimic ce se petrece în jurul lui! Cu răbdare, muncă și multă iubire, Alex este acum mult mai departe decât orice prognostic pe care l-am primit acum 3 ani. Însă ne luptăm cu ultimul hop: echilibru și coordonare. Tratamentul cu celule stem este o șansă mare pentru noi că el să fie independent, să poată merge singur”, mărturisește Diana.

Ne unim inimile pentru Alex și Diana! 
 


Mihaela își crește singură cei 5 copii și își dorește mult să poată achita datoriile la întreținere. Hai să o ajutăm!



Povestea de ieri a lui Sorin a revenit în Orașul Faptelor Bune. Bărbatul are 37 de ani, iar de la vârsta de 13 ani suferă de o boală care nu îi permite să meargă în picioare. 
Dăm mână cu mână și facem un lanț de fapte bune pentru Sorin. Are nevoie de 11.000 de euro pentru a-și achiziționa un cărucior adaptat nevoilor lui.

 


Următoarea poveste vine de la Mariana din Baia mare. Femeia este mama unei fetițe în vârstă de 4 ani.
Sofia are nevoie de noi ca să nu își piardă vederea! Micuța trebuie să treacă printr-o intervenție chirugicală, dar costurile acesteia se ridică la 8000 de lei. Cu cât operația este amânată, cu atât cresc șansele ca Sofia să-și piardă vederea la ochiul drept.

E timpul să facem un lanț uman pentru ochișorii Sofiei! 
 


Continuăm maratonul de împlinit visuri cu povestea Alexandrei. La doar 34 de ani, Alexandra are nevoie de o operație de paradontoză ca să poată face a doua operație pe cord deschis. În 2014, mămica a trecut prin prima intervenție chirurgicală pe cord deschid.

Alexandra, nu plânge! Minunile există în Orașul Faptelor Bune!

 


Pentru fiecare problemă există o rezolvare pe mâinile altor oameni. Asta afirmăm la sfârșitul celei de-a patra zi în Orașul Faptelor Bune. A fost o ZUper zi cu povești pe care le-am încheiat așa cum ne-am propus. Am câștigat timp pentru Răzvan și am pregătit bagajele lui Alex pentru Turcia.
 
Stăm de vorbă despre toate minunile din #OrasulFaptelorBune, cu Adi Mihaila „The Hitman”, Raluca Benavides și Tea Teodorescu.

 

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate