Live

ZU IS YOU

#OFB 2020: A 2-a zi în „orașul de deasupra orașului”

#OFB 2020: A 2-a zi în „orașul de deasupra orașului”
Orașul Faptelor Bune, ziua 2: 40.000 de euro strânși în timp record pentru Ianis.
 
8.000 de euro strânși de mamă, 32.000 de euro donați de Îngerii din Orașul Faptelor Bune. Această comunitate extraordinară reușește de 5 ani, în săptămâna de dinaintea Crăciunului, să construiască un tărâm în care emoția, empatia și fapta bună sunt litere de lege. 

Ziua 2 a continuat cu povești la fel de emoționante. Amintim de Florin Mihuț, un tânăr orădean care în urma unui accident de motocicletă a rămas paralizat pentru tot restul vieții. Aceasta este povestea care a deschis maratonul donațiilor venite din partea persoanelor publice. Mihai Morar și Connect-R au decis să-l ajute financiar pe Florin pentru ca acesta să-și împlinească visul de a participa la jocurile paralimpice ca și biker. 
 
Mai mult de 5 povești și-au scris finalul fericit în această a doua zi de Orașul Faptelor Bune.
 
„Vă mulțumim, oameni din Omenia! Azi, în câteva ore, ați donat peste 60.000 de euro pentru poveștile din #OrasulFaptelorBune. Fericiți că împliniți!”, a spus Mihai Morar la finalul acestei zile.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate