Live

ZU IS YOU

#OFB2020: Să-i dăruim viață Dianei!

#OFB2020: Să-i dăruim viață Dianei!
Diana Munteanu are o viață întreagă înainte. În prezent, fata cu chip alb si luminos duce o luptă cu un inamic tăcut.

La 14 ani, Diana a fost diagnosticată cu Osteosarcom (tumoră malign a femurului stâng). În februarie 2018, adolescenta a ajuns în Italia, unde a fost operată. Piciorul i-a fost salvat de la amputare, printr-un transplant de titan. A urmat ședințe de chimioterapie, iar atunci când Diana a prins aripi, viața a lovit-o din nou.

Boala s-a agravat și mâna dreaptă trebuie amputată. În acest moment, evoluția bolii este galopantă, iar șansele de supraviețuire sunt sub 2%.

O rază de speranță au venit de la o clinică din Turcia. Din păcate, zilele trecute, starea de sănătate a Dianei s-a agravat și a fost nevoită să ajungă de urgență, împreună cu familia, în Turcia. Părinții fetei au plătit 10.000 de euro pentru ca medicii să înceapă analizele premergătoare tratamentului.

Dar cum un necaz nu vine niciodată singur, Diana și mama ei au fost depistate cu COVID-19, iar investigațiile au fost întrerupte. Acum, familia este nevoită să stea în izolare. 

Oamenii din Orașul Faptelor Bune sunt suficient de „nebuni” încât să reușească să strângă aproximativ 63.000 de euro pentru Diana! Sus inimile! Haideți să-i cumpărăm viață Dianei!

Îți punem la dispoziție conturile Fundației Sensiblu. Aici poți transfera banii pentru Diana. În momentul în care faci transferul bancar este foarte IMPORTANT să menționezi ”PENTRU DIANA”.

Conturile Fundației Sensiblu:

RO13 BACX 0000 0000 3080 0008 (lei)
RO83 BACX 0000 0000 3080 0009 (euro)
Swift: BACXROBU
BIC: BACX

Mai mult, anul aceasta, în contul de euro al Fundației Sensiblu se pot face donații prin PayPal la adresa [email protected].


 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate