Live

ZU IS YOU

#OFB2020: Împreună pentru Răzvan!

#OFB2020: Împreună pentru Răzvan!
Andrei Răzvan-Gabriel are 20 ani şi este student în anul 2 la Facultatea de Transporturi din cadrul Politehnicii București. 

Băiatul a făcut înot de performanță și a avut o viață normală. Din păcate, la 15 ani, i-a decedat mama din cauza unui limfom. Tragedia s-a întâmplat la scurt timp după ce Răzvan mai suferise un șoc prin pierderea bunicului. 

În februarie 2020, Răzvan a fost diagnosticat cu LAL (leucemie acută limfoblastică) de tip B. A început imediat chimioterapia. Iar când părea că soarele răsare și pe strada lui, viața i-a mai dat o palmă. 

În vara acestui an, procentul de limfoblaști a crescut, iar medicii au epuizat toate variantele de tratament disponibile în România. La Spitalul Fundeni, lui Răzvan nu i s-a dat nicio șansă. Colacul lui de salvare a venit de la o clinică din Israel.

Car T-Cell Therapy este singurul tratament care îi promite lui Răzvan o șansă la o viață normală. Timpul este limitat, iar costurile acestui tratament se ridică la aproximativ 150.000 de dolari.

În prezent, Răzvan este în Israel și are nevoie de ajutorul nostru. Îngeri ai Orașului Faptelor Bune, haideți să cumpărăm timp pentru Răzvan! 

 

Îți punem la dispoziție conturile Fundației Sensiblu. Aici poți transfera banii pentru Răzvan. În momentul în care faci transferul bancar este foarte IMPORTANT să menționezi ”PENTRU RĂZVAN”.

Conturile Fundației Sensiblu:

RO13 BACX 0000 0000 3080 0008  (lei)

RO83 BACX 0000 0000 3080 0009 (euro)

Swift: BACXROBU

BIC: BACX

În contul de euro al Fundației Sensiblu se pot face donații si prin PayPal la adresa [email protected]

Donațiile pentru Răzvan se pot face direct și în cele 65 de urne montate în farmaciile Sensiblu și în magazinele L'Occitane.

Lista și harta cu locațiile în care se poate dona sunt disponibile aici

Până mâine se pot face donații si pe pagina de Facebook „Impreuna pentru Razvan”.






Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate