Live

ZU IS YOU

NEW ENTRY | 4 piese noi în playlistul Radio ZU

NEW ENTRY | 4 piese noi în playlistul Radio ZU

Patru piese noi și-au făcut loc în playlistul Radio ZU și toate sunt semnate de artiști români.


 
1. Ami - Ador, ador 

De astăzi o poți asculta la ZU pe AMI, cu piesa „Ador, ador”. E o melodie latino-pop, „gata să fie ascultată, adorată și dansată”.

 

2. Cabron ft. Smiley & Puya - Departe de apus
 
„Departe de-apus” este o piesă cu mesaj motivațional, adresat celor care luptă pentru visul lor: „Când pentru visul tău întâlnești obstacole iar lumea nu te susține și te lasă acolo jos, da play la piesa asta! Ești de ajuns!” a transmis Cabron.
 
 
3. Delia & Antonia – eRai
 
Delia și Antonia, zeițele muzicii pop din România, colaborează pentru prima oară și lansează piesa „eRai”. Melodia este inclusă pe cel mai nou album al Deliei, „Flex” și a fost compusă de Delia împreună cu Alex Cotoi.
 

4. JO & Liviu Teodorescu - Cel mai scurt drum

Jo și Liviu Teodorescu fac echipă în noul sezon „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Mai mult, cei doi artiști  așa că au decis să facă echipă și pentru o nouă colaborare, care se numește „Cel mai scurt drum”. Melodia s-a auzit LIVE, în premieră, la Morning ZU. 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate