Live

ZU IS YOU

LIVE la ZU: JO și Liviu Teodorescu cântă în premieră noua lor piesă - „Cel mai scurt drum”

LIVE la ZU: JO și Liviu Teodorescu cântă în premieră noua lor piesă - „Cel mai scurt drum”

O cântare de sărbătoare: JO și Liviu Teodorescu au cântat live și în premieră la Morning ZU noua lor piesă și ne-au spus povestea ei.


Azi, în ziua în care îi sărbătorim pe Constantin și pe Elena, ascultătorii ZU au avut parte de un cadou muzical: JO și Liviu Teodorescu au cântat live și în premieră la Morning ZU noua lor piesă – „Cel mai scurt drum”.

„Am scris această piesă împreună, când eram în sezonul 18 la Te Cunosc De Undeva și am lansat-o în sezonul 20, sezonul acesta. A ieșit dintr-o singură sesiune. Am pornit de la zero, nu aveam nimic scris înainte de sesiune. A curs totul”, a spus Liviu Teodorescu la Morning ZU.

„Ne-am gândit că dacă tot suntem colegi la Te Cunosc De Undeva, de ce să nu lansăm o piesă împreună? Am avut multă inspirație pentru piesă, totul a curs firesc. Am scris-o împreună într-o singură zi.”, a continuat JO.


Vocile celor doi artiști se îmbină perfect, iar versurile sunt emoționante. Ascultă piesa, în varianta LIVE la ZU, aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate