Live

ZU IS YOU

#MuzicaAia, live la Analogue Festival

#MuzicaAia, live la Analogue Festival

Are you ready? Ne așteaptă 3 zile și 3 nopți de festival. Ne vedem între 2 și 4 septembrie 2022, pe Platoul Făget din Mioveni (județul Argeș), la Analogue Festival, un eveniment care îmbină natura cu muzica.


Weekendul acesta, Analogue Festival va transforma orașul Mioveni în destinația muzicală a sfârșitului de vară.

La marginea pădurii de pe Platoul Făget va răsuna muzică alternativă, indie & electro-pop, disco, funk, indie-rock, soul & jazz, hip-hop și trap, dar și #MuzicaAia de la ZU. 
 

Noi aducem starea naturală ZU, tu adu-ți prietenii la Analogue Festival!

Am pregătit o scenă specială cu #MuzicaAia, gata să primească toată energia publicului. DJ Razz, DJ Popoviciu și DJ Minu sunt la platane și mixează cele mai tari hituri pentru cele mai tari momente.

În cele 3 zile de festival ne vom bucura cât pentru 3 luni de vară. 

Ne vedem pe platou să facem cel mai tare show și să-l transformăm în cea mai faină scenă de dans pentru #MuzicaAia!

Ne unim într-o simțire și să strigăm cât putem de tare „Forza ZU"! See you!Vezi și: Analogue Festival: Trei zile, 16 artiști și diferite activităţi ȋn aer liber
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate