Live

ZU IS YOU

VIDEO | Concert privat cu Irina Rimes, acasă la o ascultătoare ZU #SufrageriaIrinei

VIDEO | Concert privat cu Irina Rimes, acasă la o ascultătoare ZU #SufrageriaIrinei

Vara aceasta a fost plină de ZUrpize pentru noi și ascultătorii ZU. Am parcurs împreună 3000 de kilometri cu Autorulota ZU, prin toată România, în RadioAventura 2, pentru a aduce radioul mai aproape de oameni. De asemenea, am vrut să îi aducem mai aproape și de artiștii lor preferați. Așa am dat startul experienței „Adu-o pe Irina Rimes la tine acasă”. 
 

Cum ar fi să ai un concert privat alături de artistul tău preferat? Zis și făcut!
 
Ascultătorii ne-au spus motivul pentru care își doresc un concert privat cu Irina Rimes, la ei acasă, iar noi am răsplătit cel mai tare mesaj cu o experiență marca #SufrageriaIrinei
 
Așa am cunoscut-o pe Rebeca, câștigătoarea acestei experiențe: 
 
„Am iubit-o pe Irina de la prima ascultare și susținut-o în orice proiect al ei, am mers la o sumedenie de concerte și am încercat să mă apropii de artistul din ea cu fiecare vers scos. Se apropie majoratul meu în mai puțin de două luni și asta ar fi un cadou pe care l-aș ține minte toată viața alături de mama, tata, fratele, care și ei sunt îndragostiti de muzica Irinei. Ar fi cel mai frumos lucru care mi s-ar întampla sa o pun pe Irina să facă o poză alături de etajera mea cu toate cele 4 albume ale ei.”, acesta e mesajul trimis de Rebeca pe pagina noastră de Instagram. 
 
Concertul acesta e și pentru tine, să-ți dea curaj să-ți îndeplinești dorințele. Revenim soon cu alte experiențe de share-uit. Stay tuned!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate