Live

NOUTĂȚI

Analogue Festival: Trei zile, 16 artiști și diferite activităţi ȋn aer liber

Analogue Festival: Trei zile, 16 artiști și diferite activităţi ȋn aer liber

Prima ediţie a Analogue Festival se va desfășura ȋntre 2 și 4 septembrie 2022, pe Platoul Făget din Mioveni (județul Argeș), unde vor avea loc 16 concerte live, petreceri cu DJ-i și diverse activităţi de zi. 

 
Festivalul are loc pe parcursul a trei zile și propune, pe lângă concertele deja anunțate, diferite activități și ateliere, de la ridicări cu balonul cu aer cald, la ateliere de dans și de pictură pentru copii și adolescenţi, degustări de vinuri, petreceri și multe altele. Accesul la festival se va face vineri de la ora 14:00, și sȃmbătă și duminică, de la ora 12:00, permiţȃndu-le participanţilor la eveniment să se bucure cȃt mai mult de activităţile pregătite pentru ei. 
 
“Am urmărit în această primă ediție a Analogue Festival să oferim oamenilor o experiență diferită, nu doar din punct de vedere muzical, ci și în ce privește activitățile pe care le-am pregătit. Avem în line-up artiști de top, care au performat pe cele mai importante scene internaționale, de la Glastonbury la Untold, dar avem, în egală măsură, și o scenă secundară dedicată tinerilor artiști, aflați la început de drum, precum și o serie de activități pe teme actuale, importante, legate de mediu și sustenabilitate. Unul din lucrurile în care credem este că noi, ca organizatori de evenimente, avem obligația și în același timp oportunitatea de a pune în discuție subiecte care contează. O facem într-un limbaj artistic și într-un cadru lejer, dar mi-ar plăcea să cred că mesajul festivalului va trece dincolo de aceste lucruri și va rezona în timp cu toți cei care participă.” a declarat Alin Călinescu, managerul festivalului Analogue.

 
Escape into music
Main stage
 
Line-up-ul este compus din nume mari ale scenei muzicale internaționale, cum sunt Asaf Avidan, Morcheeba, Jesse Ware sau JP Cooper, alături de muzicieni din România, cum sunt B.U.G. Mafia, Subcarpaţi, Zdob și Zdub, Moonlight Breakfast, The Motans, Irina Rimes și mulţi alţii. Concertele ȋncep vineri de la 18:00,  sȃmbătă, de la 17:30 și duminică, de la 16:00.
 
Second stage

Cea de-a doua scenă a festivalului va fi dedicată tinerilor artiști locali (debutanţi, trupe, soliști, performeri, DJs amatori), din zona de muzică indie/pop/rock, hip-hop sau muzică electronică, care vor avea un spațiu dedicat în cadrul festivalului, pe un pupitru pus la dispoziţie de Red Bull. Fiecare artist va avea alocat un interval de 20-30 de minute ȋn timpul zilei. Analogue Festival a lansat un Open Call pentru a selecta artiști talentaţi aflați la început de drum.
 
#MuzicaAia stage

Partenerul media principal al festivalului, Radio ZU, prezintă la această primă ediție a Analogue Festival #MuzicaAia stage, powered by DJ Raz și DJ Bogdan Popoviciu. #MuzicaAia este un concept original Radio ZU care include melodii din toate genurile muzicale și pentru toate gusturile.
 

Escape into the air

Participanții la festival vor avea ocazia să admire peisajul spectaculos al zonei de la ȋnălţimea balonului cu aer cald. De sus se vor putea admira zona ȋmpădurită de pe malul rȃului Doamnei, orașul Mioveni, satele pitorești din jur, iar spre nord, Subcarpații de curbură. O ridicare cu balonul durează aproximativ 10 minute și va fi ocazia pentru momente foto unice. 
 
Escape into nature & arts

Mai multe ateliere interactive pentru copii și adolescenţi pe teme de sustenabilitate și artă vor avea loc pe timp de zi ȋn mai multe zone ale festivalului. Printre acestea, work-shop-ul de ecoturism  „Pădurile și importanța lor” și un atelier de pictură ȋn care tinerii sunt ȋncurajaţi să-și exprime emoțiile prin imagini, cu ajutorul formelor și culorilor. De asemenea, organizatorii pregătesc și un work-shop de dans modern care urmărește să ȋi determine pe tinerii între 14 și 18 ani să se conecteze cu propriile corpuri și să descopere dansul afro-house.
 
Noutăți și informații suplimentare despre activităţile din festival vor fi publicate în următoarea perioadă pe canalele de comunicare ale Analogue Festival.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate