Live

ZU IS YOU

Vlad Drăgulin și pasiunea pentru radio: „ Când veneam de la școală mă înregistram făcând emisiuni de radio”

Vlad Drăgulin și pasiunea pentru radio: „ Când veneam de la școală mă înregistram făcând emisiuni de radio”

Visurile se îndeplinesc atunci când crezi în ele și muncești pentru ele. Asta a făcut Vlad Drăgulin pentru visul lui de a avea o emisiune la radio.


Vlad Drăgulin a fost invitat la podcastul „Fain & Simplu”, unde i-a dezvăluit lui Mihai Morar că pasiunea lui pentru radio a început în copilărie. Timpul a avut suficientă răbdare cu visul lui și i l-a îndeplinit după 30 de ani.

„Când veneam de la școală mă înregistram făcând emisiuni de radio. În primele zile de facultate am fost întrebați ce vrem să facem. Iar eu am zis că vreau să fac radio.”, a dezvăluit Vlad Drăgulin la podcastul Fain & Simplu.

Când ai un vis, e necesar să crezi în el, să lași timpul să ți-l așeze acolo unde îi e locul și cel mai important: să muncești pentru el.

„Dacă vrei să trăiești ca un rege, trebuie să muncești ca un sclav.”, acesta e motto-ul după care se ghidează Vlad Drăgulin. 

Prin muncă și dorință, Drăgulin se bucură de propria lui emisiune, Zona de Confort, în fiecare miercuri, de la 23:00 la 1:00.

Urmărește episodul aici!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate