Live

ZU IS YOU

Video: A 9-a zi în RADIOAVENTURA

Video: A 9-a zi în RADIOAVENTURA
În a noua zi, RADIOAVENTURA, turul României cu autorulota ZU a ajuns în Bănie. Matinalii de la ZU s-au distrat și, mai ales, i-au distrat pe craioveni.

După ce au dat un party cu #MuzicaAia în Timișoara, Morar, Buzdu, Emma și Tea au poposit în Craiova.
Craiova este, fără doar și poate, unul dintre orașele emblemă ale României, iar locuitorii ei, oameni care s-au strâns în jurul studioului mobil ZU, au demonstrat cât sunt de faini oamenii care locuiesc în România.

„Dorim să ne concentrăm pe lucruri pozitive. Nu vreau să vorbesc despre sărăcie, nu vreau să ne concentrăm pe lucruri negative. Lăsăm deoparte discuțiile despre lucruri rele, despre sărăcie, despre răutate și ne orientăm întreaga atenție pe pozitiv. Noi suntem construiți să ne uităm la lucrurile frumoase, să ne bucurăm. Știi care este esența fericirii? Bucuria. Atât mi-a dat Dumnezeu, atâta merit. Mă bucur de asta și merg mai departe!”, a declarat Daniel Buzdugan la finalul matinalului transmis din Craiova, din parcarea mall-ului Electroputere.

Ziua de luni a fost încheiată cu o ZUper petrecere cu #MuzicaAia organizată în autorulota ZU pe Valea Oltului, în drum spre Sibiu.
 
Craiova, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Cisnădie. A 9-a zi în Radioaventura, Autorulota ZU
 


Acest roadtrip este susținut de RT Tax - consiliere în rambursarea taxelor din străinătate.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate