Live

ZU IS YOU

Marea Iubire ZU 2024: Nicole Cherry a cântat LIVE „Iubirea schimbă tot” (Cover Andra)

Marea Iubire ZU 2024: Nicole Cherry a cântat LIVE „Iubirea schimbă tot” (Cover Andra)

Povestea ta de iubire e cea mai frumoasă din univers. Și o asculți la Marea Iubire ZU, în fiecare notă și vers. Alina Eremia, Theo Rose, Iris & Misha Miller, Nicole Cherry, Mira, Lidia Buble, Raluka și Lora vor cânta în matinal hiturile care-ți fac inima să danseze ca la festival.

 
În a doua zi din maratonul pieselor de iubire, Nicole Cherry a venit în studioul ZU și ne-a emoționat cu un cover pentru una dintre cele mai frumoase piese românești de dragoste: „Iubirea schimbă tot”, de la Andra. A fost piele de găină! 
 
Artista a cântat LIVE pentru toate poveștile de iubire, dar în special pentru povestea unui ascultător din Morning ZU, care se potrivește perfect cu mesajul acestui hit mult iubit.
 
Mai mult de atât, Nicole le-a spus matinalilor că piesa „Iubirea schimbă tot” are o semnificație specială pentru ea. E chiar cântecul ales de ea și soțul ei, pentru Dansul Mirilor.
 
Tu la cine te gândești când urmărești acest moment de la Marea Iubire ZU? Trimite-i acest videoclip! 
 
Ascultă ZU și îndrăgostește-te de viață, la Marea Iubire ZU, în fiecare dimineață!



Urmărește toate momentele pe frecvențele ZU, pe Visual Radio, pe pagina de Facebook, YouTube, Instagram și TikTok Radio ZU, dar și pe ZU TV! Love, Listen & Share!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate