Live

ZU IS YOU

Ziua Mondială a Radioului | Primele amintiri de la ZU

Ziua Mondială a Radioului | Primele amintiri de la ZU

Ziua de 13 februarie este marcată de ONU ca Ziua Mondială a Radioului, motiv pentru care azi ne întoarcem în timp și deschidem cutia cu amintiri de la ZU.



Sunt 15 ani de când inimile noastre și ale voastre bat în ritmul ZU! Pe 27 septembrie 2008, câțiva oameni entuziasmați, printre care Mihai Morar și Daniel Buzdugan, au pornit împreună cu voi într-o nouă aventură: Radio ZU. 

Prima piesă care s-a auzit în FM la Radio ZU a fost și primul imn al Radio ZU, o piesă scrisă și cântată de Phelipe și Connect-R, „Radio ZU”. Tu ți-o mai amintești? Imaginea care însoțește piesa este primul afiș realizat pentru Morning ZU.



Matinalii noștri au purtat la prima emisiune tricouri cu Radio ZU, pe care le-au păstrat ca amintire. Ascultă aici povestea primului tricou ZU:


Mergem mai departe pe firul timpului și ne oprim la aniversarea de 12 ani a celui mai vesel radio din România. Mai jos, poți asculta câteva amintiri de la ascultătorii ZU.
 

Sunt 15 ani de când ne spunem povestea în FM și nu ne oprim aici. Zilnic suntem la distanță, dar împreună. Vă promitem în continuare zâmbete, emoții și muzică bună!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate