Live

ZU IS YOU

Marea Iubire ZU 2024: LORA a deschis maratonul pieselor de iubire și a cântat „Lose Control” (Cover Teddy Swims)

Marea Iubire ZU 2024: LORA a deschis maratonul pieselor de iubire și a cântat „Lose Control” (Cover Teddy Swims)

LORA deschide Marea Iubire ZU 2024 cu un cover pentru o piesă care îți intră sub piele vers cu vers. O piesă pentru povestea ta de iubire, care e cea mai frumoasă din univers.


Iubirea se arată prin gesturi mici și hituri mari! Până la finalul lunii, hiturile pe care te-ai îndrăgostit tu se aud live la Morning ZU, în fiecare zi: tinyurl.com/MareaIubireZU2024.

Azi, la Morning ZU, LORA a spart gheața și ne-a topit inimile cu un cover pentru piesa „Lose Control”, de la Teddy Swims. „Lose Control” nu e doar o piesă, e un munte de emoții și o mare de iubire.



Ascultă ZU și îndrăgostește-te de viață, la Marea Iubire ZU, în fiecare dimineață! Urmărește toate momentele pe frecvențele ZU, pe Visual Radio, pe pagina de Facebook, YouTube, Instagram și TikTok Radio ZU, dar și pe ZU TV! Love, Listen & Share!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate