Live

ZU IS YOU

Marea Iubire ZU 2024: Iris (Cristi Minculescu, Valter & Boro) și Misha Miller - „De vei pleca”

Marea Iubire ZU 2024: Iris (Cristi Minculescu, Valter & Boro) și Misha Miller - „De vei pleca”

Cel mai așteptat moment de la Marea Iubire ZU 2024: Iris (Cristi Minculescu, Valter & Boro) și Misha Miller - „De vei pleca”.


Marea Iubire ZU din 2024 se termină cu un moment care va rămâne legat de radio, așa cum e legată iubirea de inimă. Iris (Cristi Minculescu, Valter & Boro) și Misha Miller au cântat pentru prima dată împreună piesa „De vei pleca”.

Piesa face parte de pe al doilea EP al trupei, lansat în 2000. După 24 de ani, „De Vei Pleca” se bucură de aceeași iubire din partea publicului.

Cu o floare de iris și cu un zâmbet de la Misha Miller se face primăvară!Urmărește toate momentele de la Marea Iubire ZU 2024 pe pagina de YouTube Radio ZU!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate