Live

ZU IS YOU

Marea Iubire ZU 2024: Lidia Buble cântă o piesă de la Dan Bălan - „Oriunde Ai Fi”

Marea Iubire ZU 2024: Lidia Buble cântă o piesă de la Dan Bălan - „Oriunde Ai Fi”

Azi e 20 februarie sau cum îi spunem noi: a șaptea zi de Marea Iubire ZU.


Lidia Buble continuă maratonul iubirii cu un moment de pus pe repeat, pentru cei ce se iubesc până la infinit. Artista a cântat pentru poveștile de iubire o piesă de la Dan Bălan, care a cucerit Internetul în ultima lună: „Oriunde ai fi”.

 Oriunde ai fi, Marea Iubire ZU te va găsi. Mulțumim, Lidia Buble, pentru această cântare cât o îmbrățișare! Marea Iubire ZU 2024 continuă mâine la Morning ZU, cu Iris - Cristi Minculescu, Valter & Boro și Misha Miller.

Ascultă ZU și îndrăgostește-te de viață, la Marea Iubire ZU, în fiecare dimineață! Urmărește toate momentele pe frecvențele ZU, pe Visual Radio, pe pagina de FacebookYouTubeInstagram și TikTok Radio ZU, dar și pe ZU TV! Love, Listen & Share!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate