Live

ZU IS YOU

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin | Ce tâmpenii ai făcut din dragoste?

Zona de Confort cu Vlad Drăgulin | Ce tâmpenii ai făcut din dragoste?

Săptămâna trecută, Zona de Confort a fost dedicată poveștilor mari de dragoste, care ar fi meritat să fie ecranizate. Săptămâna aceasta, emisiunea nu a fost a fost despre poveștile cu „happy end”, ci despre poveștile mai puțin fericite. 


 
Discuțiile din emisiunea de miercuri s-au concentrat pe aceste întrebări: „Ce tâmpenii ai făcut din dragoste?”, „Ce regreți că ai facut atunci cand erai îndrăgostit?”, „Dacă te-ai întoarce în timp, ce ai schimba?” „Regreți că ai făcut gestul acela atât tâmpit pentru el/ea?”„Ți-ai compromis viața pentru partenerul/partenera ta?”, „Te-ai certat cu legea, cu părinții sau prietenii pentru el/ea?”, „De ce nu era persoana aceea demnă de iubirea ta?”. 
 
Dacă ai trecut și tu printr-o astfel de situație, ne poți scrie în secțiunea de comentarii povestea ta, iar dacă ești curios să afli ce tâmpenii au făcut alții din dragoste, dă-i play emisiunii de miercuri. Aici:
 


Vlad Drăgulin a împărțit cu prietenii din ON AIR câteva melodii în ton cu tema emisiunii:

Connie Francis - Stipid Cupid



Chris Brown - Say Goodbye



Aaliyah - Are You That Somebody



Usher - Burn



Linkin Park- Rolling In The Deep Cover [Live from iTunes Festival 2011]



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate