Live

ZU IS YOU

Marea Iubire ZU 2023: Alina Eremia cântă LIVE piesa „Flowers” de la Miley Cyrus

Marea Iubire ZU 2023: Alina Eremia cântă LIVE piesa „Flowers” de la Miley Cyrus

Alina Eremia a venit în studioul Radio ZU și ne-a bucurat cu un cover pentru piesa „Flowers” de la Miley Cyrus.


La Marea Iubire ZU trecem prin toate etapele iubirii. Așa că până vineri, 17 februarie, sărbătorim hit după hit tot ceea ce inima ne dă de iubit.

De Valentine’s Day, Feli ne-a dăruit cel mai frumos cadou: un colaj cu piese de iubire. După o mare iubire, câteodată, vine și o despărțire. Despre această etapă a iubirii ne-a cântat Alina Eremia. Artista a interpretat LIVE la Morning ZU un cover după piesa „Flowers” de la Miley Cyrus.

Mesajul piesei „Flowers” nu e doar despre o despărțire, ci și despre iubirea de sine. O relație nu se termină, se transformă. Iar Miley Cyrus a transformat relația cu Liam Hemsworth într-o lecție despre iubirea de sine: „Pot să-mi cumpăr singură flori”, „Pot să vorbesc cu mine ore în șir”, „Pot să dansez de una singură”, „Mă pot iubi mai bine decât ai putea tu să o faci”.

Dacă și tu sărbătorești iubirea de sine, acest hit e pentru tine!


Continuăm Marea Iubire ZU alături de Carla’s Dreams & Nicole Cherry, Raluka & Proiectul Balkanic și trupa A.S.I.A., care va încheia evenimentul cu un moment special. Stay tuned pe toate frecvențele și platformele Radio ZU!
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate