Live

ZU IS YOU

Marea Iubire ZU 2023: Feli a deschis Marea Iubire ZU cu cele mai tari piese de dragoste

Marea Iubire ZU 2023: Feli a deschis Marea Iubire ZU cu cele mai tari piese de dragoste

Crezi în dragoste la prima cântare de la Marea Iubire ZU 2023?


Feli ne-a dăruit felii de muzică și iubire LIVE la Morning ZU. Artista ne-a pregătit un colaj cu piese din repertoriul ei, „Vals”, „Promit”, dar și din repertoriul altor artiști: „At Last” (Etta James), „All of Me” – John Legend, „Pas cu pas” (Andra), „Să nu îmi iei niciodată dragostea” (Holograf).

Toate piesele sunt perfecte pentru dansul mirilor. Tu pe ce piesă ai dansat sau ai vrea să dansezi la nunta ta? Feli ne-a mărturisit că pentru nunta ei ar alege piesa „Promit”.

Nimeni nu ne poate luat dragostea. Când toate se sfârșesc, iubirea continuă. Prin muzică. Prin gesturi mici. Prin emoția radioului. Prin faptul că dăruiești mai departe acest sentiment.

Dă share iubirii prin acest moment LIVE la Marea Iubire ZU!

Love & Share! 


Din 14 februarie și până pe 17 februarie, dăm glas iubirii cu momente LIVE la Morning ZU, cu Buzdugan, Morar, Emma și Drăgulin. Artiștii care vin să cânte LIVE hiturile iubirii, dar și refrenele despărțirii sunt: Feli, Carla’s Dreams și Nicole Cherry, Alina Eremia, Raluka și Proiectul Balkanic, A.S.I.A.

Ascultă-ne pe toate frecvențele ZU și fii cu ochii pe Visual Radio, pe pagina de FacebookInstagram și TikTok Radio ZU, dar și pe ZU TV! Se lasă cu muuultă iubire!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate