Live

ZU IS YOU

Marea Iubire ZU 2023: Carla´s Dreams și Nicole Cherry cântă LIVE piesa „Epilog” de la Vama

Marea Iubire ZU 2023: Carla´s Dreams și Nicole Cherry cântă LIVE piesa „Epilog” de la Vama

Carla’s Dreams și Nicole Cherry continuă maratonul iubirii cu piesa „Epilog” de la Vama.


„Epilog” e piesa care îți dă fluturi în stomac de la primele note, e piesa care îți trezește multe amintiri și care emană foartă multă iubire. Carla’s Dreams și Nicole Cherry au interpretat piesa LIVE și au ajuns la sufletul nostru cu fiecare vers.

„Celor care cred că lumea asta cu iubire va scăpa, celor care cred ca dragostea va mai schimba ceva, le vom cânta, le vom cânta, le vom spune așa”:

Până pe 17 februarie, cântecele pe care le iubești tu se cântă LIVE la Marea Iubire ZU. În fiecare zi te poți îndrăgosti, cu hiturile care-ți fac inima să bată în ritmul ZU și cu artiștii tăi preferați: Feli, Carla’s Dreams și Nicole Cherry, Alina Eremia, Raluka și Proiectul Balkanic, A.S.I.A.

Iubirea e scrisă în cele mai frumoase piese, iar noi o scriem pe ea în fiecare zi când alegem să iubim. Love, Listen & Share!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate