Live

ZU IS YOU

#LuptaPentruNunta: Cei mai buni la montat mobilă și testul culinar (video)

#LuptaPentruNunta: Cei mai buni la montat mobilă și testul culinar (video)
O nouă zi în „Luptă pentru nuntă” vine cu noi provocări. Trei cupluri se întrec până vineri inclusiv ca să câștige o nuntă ZU de 35000 de euro la Ambasad'Or Events. Simona și Valentin sunt „Memorabilii”. Andreea și Radu sunt „Aventurierii”. Livia și Marius sunt „Muncitorii”. Ei au parte în fiecare zi de challenge-uri noi pe care le primesc de la Buzdugan, Morar și Emma.

În prima zi au trecut printr-un test de compatibilitate și o goană prin oraș după vedete care să le fie „nași”. A doua zi a venit cu probe mult mai practice. Muncitorii, Memorabilii și Aventurierii au avut de montat cât mai repede câte o comodă și și-au asumat rolul de „chefi” pentru o zi. Uite cum s-au descurcat!



Clasamentul concursului îi are momentan în frunte pe Memorabili cu 11 puncte, urmați de Muncitori cu 10 și Aventurieri cu 9. Trebuie să știi că tu poți influența această ordine. Votul tău contează! Așa că te invintăm să îl oferi cuplului preferat, aici: radiozu.ro/nunta.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate