Live

ZU IS YOU

#LuptaPentruNunta – Ziua 3: Verdictul pentru proba culinară

#LuptaPentruNunta – Ziua 3: Verdictul pentru proba culinară
Declarăm deschisă a treia zi a competiției „Luptă pentru nuntă”, dar nu înainte de a vedea cum s-au descurcat cu provocarea de ieri.

„Muncitorii”, „Aventurierii” și „Memorabilii” au fost provocați să fie Chefi pentru o zi.

Până ieri, la ora 17:00, aceștia s-au închis în bucătărie și s-au apucat de gătit.

În #MorningZU, Buzdu, Morar și Emma au fost „invitați" la masă. 
 
Cele 3 cupluri au condimentat preparatele cu sentimente, trăiri și amintiri, iar gustul a fost pe măsura așteptărilor. 
 
După ce s-au duelat în cea mai ZU probă de gătit, concurenții au primit verdictul.

 

„Aventurierii" au câștigat proba culinară cu 3 puncte, urmați de „Memorabilii" cu 2 puncte. „Muncitorii" au ieșit pe locul al treilea cu 1 punct.
 
A urmat o luptă strânsă. Buzdu, Morar și Emma au adunat și au adunat, iar la final au dat clasamentul final al probei „Insta-Hubby".



 
 

Poza Simonei a strâns 11.135 de like-uri pe pagina de Instagram Radio ZU. Simona și Valentin au terminat proba cu 3 puncte.

Locul 2 a fost ocupat de „Aventurierii". Poza pe care Radu i-a făcut-o Andreei a strâns 6962 de like-uri.

Iar poza Liviei, cu 6028 de like-uri, a primit un punct. Motiv pentru care „Muncitorii" coboară pe locul 3 în clasamentul „Insta-Hubby".
 
Dar ZUper provocările nu s-au oprit aici! Cuplurile înscrise în competiția „Luptă pentru nuntă” au fost puse din nou la treabă. A urmat proba rochiilor și a costumelor și o mică repetiție pentru proba de vineri pe piesa din #TorpedoulLuiMorar. 

 


Ca să câștigi o nuntă de 35.000 de euro trebuie să depui mai mult efort. Mâine, Muncitorii”, „Aventurierii” și „Memorabilii” au de bifat o nouă provocare – Cursă infernală".
Nici prin cap nu-ți trece ce provocări îi așteaptă! 

Stai cu urechile pe ZU și urmărește-i pe Visual Radio (https://radiozu.ro/live) și pe conturile social media Radio ZU – Youtube, Facebook, Instagram.

Au trecut 3 zile de când am dat startul competiției „Luptă pentru nuntă”, iar clasamentul arată așa:
 
Locul 1: „Memorabilii” – 11 puncte
Locul 2: „Muncitorii” – 10 puncte
Locul 3: „Aventurierii” – 9 puncte

Și, nu uita, da? Votul tău contează în această poveste. Cuplul pe care îl preferi poate fi ales câștigător. Votează-ți preferații pe radiozu.ro/nunta
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate