Live

ZU IS YOU

#LuptaPentruNunta - Ziua 2: Noi ZUper provocări

#LuptaPentruNunta - Ziua 2: Noi ZUper provocări
Continuă lupta dreaptă pentru o casă de piatră! Am ajuns în a doua zi de concurs, iar provocările sunt tot mai ZU!

Emoții, adrenalină și probe care mai de care mai simpatice sunt cuvintele cheie care descriu cel mai bine #LuptaPentruNunta.

Ieri, „Muncitorii”, „Aventurierii” și „Memorabilii” au primit primele provocări. Buzdu, Morar și Emma le-au pregătit un mic test de compatibilitate.

După ce au aflat cât de bine își cunosc jumătatea, cele 3 cupluri au avut de bifat alte ZUper provocări.
 
Au avut la dispoziție mai puțin de 24 de ore să convingă cât mai multe vedete, personalități, influenceri să îi susțină în lupta pentru nuntă și să se filmeze alături de ei. 

În urma acestei probe, „Memorabilii” au ieșit pe primul loc cu 3 puncte, al doilea loc a fost ocupat de „Muncitorii” cu 2 puncte, în timp ce „Aventurierii” au ieșit pe locul al treilea cu un punct.

Mai exact, cuplul câștigător a fost cel care a avut cât mai multe vedete prinse pe cameră spunând porecla concurenților și faptul că îi susțin în „Luptă pentru nuntă”.
 
Simona și Valentin, Marius și Livia, Radu și Andreea au avut de trecut si provocarea Insta-Hubby. Astăzi, în #MorningZU, au trebuit să dovedească faptul că oricare dintre cei 3 miri poate fi un Instagram Husband.

Poți să vezi fotografiile pe pagina de Instagram Radio ZU. Intră și votează-ți preferata! Mâine, după ora 08:00, aflăm care este poza care a strâns cele mai multe like-uri.
 
Ziua 2 - Noi ZUper provocări
 
Dar jocul abia a început! La 24 de ore de când am dat start #LuptaPentruNunta, Livia și Marius aka „Muncitorii" sunt cei care conduc clasamentul. În urma probelor de până acum, aceștia ocupă primul loc cu 8 puncte, urmați de Simona și Valentin aka „Memorabilii" cu 6 puncte. Ultimii, dar nu cei din urmă, sunt Andreea și Radu aka „Aventurierii"cu 4 puncte.
 
 5 zile de adrenalină, emoții și aventuri ZU! 

Căsnicia nu e un lucru ușor, motiv pentru care Buzu, Morar și Emma o fac mai comodă. O viață frumoasă în doi nu vine de-a gata, ci se construiește. Astăzi, cuplurile concurente de la #LuptaPentruNunta au avut de construit fiecare câte o comodă în cel mai scurt timp.

Înarmați cu răbdare, atenție și instrucțiuni de ansamblare, „Muncitorii”, „Aventurierii” și „Memorabilii” au luptat cu toate forțele pentru a duce la bun sfârșit ZUper provocarea.

Dacă ai ratat momentul din #MorningZU, dă play mai jos:
 

Au avut la dispoziție aproximativ 2 ore, dar concurenții s-au dovedit a fi mult mai îndemânatici. Iată ce le-a ieșit!

Locul 1 - „Muncitorii”: 3 puncte

 
Locul 2 - „Memorabilii”: 2 puncte

 
Locul 3 - „Aventurierii”: 1 punct

 
Continuă bătălia pentru o nuntă ZU de 35000€ la Ambasad'Or Events
 
Cele 3 cupluri finaliste trec la următoarea etapă a concursului #LuptaPentruNuntă.

Buzdu, Morar și Emma le-au dat o nouă provocare – să fie Chefi pentru o zi.

Până mâine dimineață, când vor fi din nou prezenți în studioul ZU, trebuie să gătească un singur fel de mâncare. Matinalii noștri, Buzdu, Morar și Emma sunt „invitați" la masă.

Stai cu urechile pe ZU și urmărește-i pe Visual Radio (https://radiozu.ro/live) și pe conturile social media Radio ZU – Youtube, Facebook, Instagram. De-abia așteptăm să vedem cum rezolvă provocarea!
 
Urmează o luptă dreaptă pentru o casă de piatră! #LuptaPentruNunta!
 
Între 2 - 5 martie ai posibilitatea să-ți votezi preferații pe radiozu.ro/nunta
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate