Live

ZU IS YOU

#LuptaPentruNunta: Testul de compatibilitate și goana după nași celebri (video)

#LuptaPentruNunta: Testul de compatibilitate și goana după nași celebri (video)
Avem 3 cupluri care se întrec pentru câștiga o nuntă ZU de 35000€ la Ambasad'Or Events. Despre asta este vorba în „Luptă pentru nuntă”. Prima zi pentru concurenți a fost una plină de noutăți: de la prima vizită în studioul Radio ZU până la punerea în practică a provocărilor primite de la Buzdugan, Morar și Emma.

Proba numărul 1 a fost testul de compatibilitate. Echipa Morning ZU a vrut să vadă cât de bine sudate sunt cuplurile concurente. Următoarea probă i-a pus pe finaliști pe drumuri. Misiunea: să își găsească „nași” celebri. Mai exact, va câștiga proba cuplul care va avea cât mai multe vedete prinse pe cameră spunând porecla cuplului și faptul că îi susțin în „Luptă pentru nuntă”. Uite cum a fost prima zi!



Cele trei cupluri sunt:
„Muncitorii” sau Livia (27 de ani) și Marius (26 de ani)
„Aventurierii” sau Andreea (27 de ani) și Radu (27 de ani)
„Memorabilii” sau Simona (36 de ani) și Valentin (35 de ani)

Votează cuplul care de îți place cel mai mult aici: radiozu.ro/nunta!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate