Live

ZU IS YOU

LIVE la ZU: Satoshi - „Căștile Mele”

LIVE la ZU: Satoshi - „Căștile Mele”

Satoshi, tânărul talentat din Moldova, care ne-a impresionat cu vocea și versurile compuse chiar de el, a cântat LIVE la Morning ZU piesa „Căștile Mele”.

 
Satoshi, pe numele lui real Vlad Sabajuc, ne-a vizitat pentru prima dată, alături de Carla’s Dreams și de noua lor piesă: „Noaptea pe la 3”, pe care au cântat-o în premieră la ZU.

Apoi, Satoshi ne-a teleportat în povestea lui de viață și ne-a emoționat vers cu vers cu una din piesele lui de succes, „Căștile Mele”:

„Probabil sunt femei, fiindcă ne-am apropiat mai mult atunci când mama a plecat peste hotare
Și am rămas doar eu cu poezia, sărăcia, visurile și cu Linkin Park în căștile mele (…)
Micuțele, ele, se încâlceau la fel de des ca gândurile și emoțiile mele, fiindcă-n buzunare nu era nimic, doar chei și numai căștile mele”


Satoshi a spus la Morning ZU că această piesă e o autobiografie și că băieții de la Carla’s Dreams i-au fost vis și exemplu.

Modul artistului de a-și spune povestea îl face să fie în toate căștile. Pune-ți căștile tale și ascultă această cântare!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate