Live

ZU IS YOU

PREMIERĂ: Satoshi & Carla’s Dreams cântă LIVE la ZU noua lor piesă, „Noaptea pe la 3”

PREMIERĂ: Satoshi & Carla’s Dreams cântă LIVE la ZU noua lor piesă, „Noaptea pe la 3”

Săptămâna asta, la Morning ZU, am ascultat în PREMIERĂ  cea mai nouă piesă de la Satoshi, „Noaptea pe la 3”, în colaborare cu băieții de la Carla’s Dreams.


Satoshi e un tânăr artist din Republica Moldova.Numele lui real e Vlad Sabajuc și a devenit cunoscut prin piesele „Mama mi-a spus”, „I love you”, „Căștile” și „Foaie Verde”. Artistul cântă rap și reprezintă cu succes noua generație din industria muzicală.

Acesta ne-a zis, la Morning ZU, că băieții de la Carla’s Dreams i-au dat speranță să meargă pe acest drum în industria muzicală.

„Mulțumesc frumos, proiectului Carla’s Dreams! Pentru că ne-a dat atâta credință și atâta dorință de a nu renunța, pentru că am văzut în fața noastră un om viu, care a adus muzica mai aproape de ascultători.”, a mulțumit Satoshi, cu multă recunoștință pentru muzica băieților de la Carla’s Dreams.

„Eu nu știu cum a scris el piesa asta, dar pe mine m-a rănit. Am auzit refrenul, care e atât de adânc și totuși nu e complicat. Felicitări pentru piesă!”, a continuat Sergiu de la Carla’s Dreams.


De unde vine numele Satoshi și care e mesajul piesei „Noaptea pe la 3”


De asemenea, Satoshi ne-a dezvăluit de unde vine numele lui.

„Eu sunt pasionat de cultura japoneză. Satoshi este un nume des întâlnit în Japonia și înseamnă înțelepciune, gândire limpede. Când mă gândeam la idei pentru un nume de scenă, eram cu un prieten care a găsit la întâmplare numele „Satoshi”, când a căutat pe Internet „nume de băieți de origine japoneză”, ne-a spus tânărul artist.

„Noaptea pe la 3” e o piesă despre acea iubire complicată, unde totul pare stins, dar mai apar scântei și mesaje pe la ora 3.

Mulțumim, Satoshi & Carla’s Dreams, pentru această cântare ca o înălțare!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate