Live

ZU IS YOU

Zona de Confort | Care a fost cea mai complicată perioadă pe care ai trăit-o?

Zona de Confort | Care a fost cea mai complicată perioadă pe care ai trăit-o?

Viața poate fi veselă. Viata poate fi grea. Dar poate fi și frumoasă și provocatoare. Viața este atât de complexă și imprevizibilă, încât continuă să ne suprindă în fiecare zi.

 
Viața este un amalgam de experiențe și niciunul dintre noi nu este scutit de provocări și furtuni interioare. Dar nu contează cât de mare este căderea, ci felul în care reușim să ne ridicăm.
 
Noua tema din Zona de Confort este despre perioadele complicare pe care le-am trăit.

Așadar și prin urmare, măi publicule, te invităm să răspunzi la întrebarea lui Vlad Drăgulin: Care a fost cea mai complicată perioadă pe care ai trăit-o?

Și nu uita să păstrezi în sufletul tău flacăra vie a speranței atunci când problemele te ating! Își dorim încredere să înfrunți orice provocare și curaj să-ți reamintești că în tine izvorăște puterea de a învinge.

Dacă nu ai fost pe frecvență la #ZonaDeConfort, dar ești curios să afli poveștile ascultătorilor care au intrat în direct cu Vlad Drăgulin, atunci te invităm să dai play aici: 
 
 


Ca de obicei, Vlad Drăgulin împarte cu prietenii din ON AIR câteva piese din playlist-ul lui personal. Care este preferata ta?


NEEDTOBREATHE - "Multiplied"

 



Teddy Pendergrass - Turn off the Lights 





Aura Urziceanu - Nu-mi cere să cânt





Tina Turner - I Don't Wanna Lose You

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate