Live

MORNING ZU

Satoshi: „Carla’s Dreams ne-a dat atâta credință și ne-a făcut să nu renunțăm”

Astăzi vrem să îți facem cunoștință cu un artist foarte talentat din Republica Moldova. Numele lui este Satoshi și reprezintă cu succes noua generație de artiști din industria muzicală.Satoshi, pe numele lui real, Vlad Sabajuc, a devenit cunoscut pentru piesele „Mama mi-a spus”, „I love you”, „Căștile” și „Foaie Verde”. Cel mai recent single al său,  „Noaptea pe la 3”, este o colaborare cu Carla's Dreams, iar melodia s-a auzit LIVE, în PREMIERĂ, la Radio ZU. 
 
Satoshi este pasionat de cultura japoneză, iar acest lucru l-a influențat în alegerea numelui de scenă. „Satoshi” este un nume de bărbat, foarte popular în Japonia și înseamnă „înțelepciune”, „gândire limpede”. Satoshi a început cu heavy-metal în adolescență, iar mai apoi a început să cânte rap, fiind inspirat de Carla's Dreams.
 
 Mulțumesc frumos proiectului Carla's Dreams pentru că au creat un precedent care a funcționat și care ne-a dat nouă, celor care venim din spate, atâta credință și atâta dorință de a nu renunța, pentru că am văzut în fața noastră un om viu, în primul rand, care a coborât muzica alături de ascultatori. Exemplul construit de Carla's este un exemplu care mișcă acum majoritatea muzicienilor din Republica Moldova a declarat Satoshi în Morning ZU.
 
„Noaptea pe la 3” a fost compusă inițial de Satoshi, iar versiunea finală a fost rezultatul colaborării cu Carla's Dreams. Refrenul lui Satoshi a fost ca un ciocan în frunte a declarat Carla's Dreams, care a avut numai cuvinte de laudă pentru „confratele” lui din Republica Moldova. 
 
Dacă ești curios să afli mai multe despre povestea lui Satoshi, dă-i play aici:
 


După ce ai ascultat povestea lui Satoschi și a căștilor lui, acum poți să te bucuri de această cântare LIVE la ZU. 

Satoschi - Căștile Mele 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate