Live

ZU IS YOU

Cosmin Cojocaru îți prezintă „Playlist-ul de Acasă”

Cosmin Cojocaru îți prezintă „Playlist-ul de Acasă”
DJ-ii ZU îți sunt alături ca și până acum. Ei își fac apariția la microfon după același program. Cosmin Cojocaru este în direct la ZU în weekend-uri, între 8:00 și 12:00.

Cât tu stai acasă în izolare, ne ocupăm noi de „entertainment”. Cosmin a pregătit un playlist mic, de 10 titluri. Acestea sunt melodiile pe care le ascultă în timpul lui liber, când are o stare bună. Noi te invităm să le asculți pe toate. Cu siguranță vei găsi ceva care să îți placă și care să ajungă și în playlist-urile tale. Știi cum e, zboară timpul când asculți muzică bună. 

„Playlist-ul de acasă”, de Cosmin Cojocaru:

Breland - My Truck



J Balvin - Morado



Roddy Ricch - The Box



Blackbear - Hot Girl Bummer



Ed Sheeran ft. Chris Stapleton & Bruno Mars - BLOW



Rosalia, Ozuna - Yo x Ti, Tu x Mi



Sofi Tukker - Energia



Justin Bieber - Sorry



Jax Jones, Martin Solveig, RAYE, Europa - Tequila



Daddy Yankee - Hula Hoop



Aici ai toate piesele de mai sus într-un singur playlist de YouTube. Poți să îi dai play și să îl lași să cânte. Dacă găsești ceva care îți place în playlist-ul lui Cosmin Cojocaru, nu uita să îi spui asta. Poți să folosești numărul de WhatsApp al radioului: 0747 22 1815.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate