Live

ZU IS YOU

Raluca Leahu îți prezintă „Playlist-ul de Acasă”

Raluca Leahu îți prezintă „Playlist-ul de Acasă”
DJ-ii Radio ZU rămân alături de tine și își respectă în continuare programul normal. Raluca Leahu este live la microfon în fiecare weekend de la 15:00 la 19:00. Poți să o asculți pe colega Raluca pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) sau pe frecvența din orașul tău.

Cât timp tu stai acasă, în izolare, misiunea Ralucăi este să îți aducă un zâmbet pe buze. Tocmai de aceea a făcut acest playlist cu 10 melodii. Sunt acele cântece care îi dau o stare bună sau cum spune americanu': feel good songs. Ascultă-le pe toate, alege ce îți place și completează playlist-urile tale. Raluca Leahu are gusturi atât de variate încât este imposibil să nu te atragă măcar una dintre melodiile alese de ea.

„Playlist-ul de acasă”, de Raluca Leahu:

Lady Gaga - Stupid Love



Miike Snow - Genghis Khan



The Chemical Brothers - Go



5GANG - John Cena



Marvin Gaye - Sexual Healing (Kygo Remix)



Karmen ft. Krishane - Lock My Hips



Inna - Bad Boys



Katy Perry - Never Really Over



Jorge - Blind



Camila Cabello - Cry for Me



Aici ai toate piesele de mai sus într-un singur playlist de YouTube. Poți să îi dai play și să îl lași să cânte. Dacă ai găsit ZUper piese în playlist-ul Ralucăi Leahu, nu uita să îi spui și ei. Poți să folosești numărul de WhatsApp al radioului: 0747 22 1815.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate