Live

ZU IS YOU

Roxen urcă pe primul loc în top Most Wanted cu „Ce-ți cântă dragostea”

Roxen urcă pe primul loc în top Most Wanted cu „Ce-ți cântă dragostea”
Hitul „Ce-ți cântă dragostea” ne-a cucerit încă de când a fost lansat. La fel de repede ajuns și printre melodiile preferate ale ascultătorilor ZU. Din acest moment, Roxen se poate lăuda că piesa ei este „number one” în Most Wanted, topul celor mai tari hituri ale momentului. Felicitări!



Roxen a preluat conducerea topului de la Tyga, artist care a cunoscut un succes impresionant cu „Ayy Macarena”. „Ce-ți cântă dragostea” urcat 6 poziții față de săptămâna trecută. Suntem curioși câte săptămâni va rezista „Ce-ți cântă dragostea” pe primul loc în top. Asta ține și de tine. Votează hiturile care îți plac pentru următoarea ediție de Most Wanted! START VOT: radiozu.ro/mostwanted!

Primele 10 locuri ale clasamentului actual arată astfel:
10. FILV, Edmofo ft Emma Peters - Clandestina
09. Jonas Brothers - Only Human
08. SAINt JHN - Roses (Remix)
07. Meduza ft. Goodboys - Piece Of Your Heart
06. Tyga, YG, Santana - Mamacita
05. Carla's Dreams - Seară de seară
04. Meduza, Becky Hill, Goodboys - Lose Control
03. The Black Eyed Peas, J Balvin - RITMO (Bad Boys For Life)
02. Tyga - Ayy Macarena
01. Roxen - Ce-ți cântă dragostea

Adi Mihăilă „The Hitman” prezintă Most Wanted, clasamentul celor mai tari hituri ale momentului, în fiecare sâmbătă de la 13:00 la Radio ZU. Poți să asculți emisiunea și în reluare duminică de la ora 20:00.

PS: Roxen a cântat piesa ei de „number one” live în studioul Radio ZU în urmă cu ceva vreme. Poți să urmărești momentul aici!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate