Live

ZU IS YOU

Cele mai noi piese din playlist-ul ZU dau ritmul verii! Ascultă-le aici!

Cele mai noi piese din playlist-ul ZU dau ritmul verii! Ascultă-le aici!
E joi și avem piese noi pentru voi! Hai să-i cunoști pe noii noștri prieteni din playlist! 
 
James Hype și Miggy te plimbă în cel mai tare „Ferrari”, pe Radio ZU! Sau cel puțin poți să îți imaginezi asta, când ești la volan, asculți Radio ZU și prinzi piesa nouă de la James Hype și Miggy. Inima ne face vrum-vrum de bucurie când o ascultăm.
 
JUNO și Mira ne aduc în playlist piesa care se va auzi toată vara, „Toată Noaptea”, în toate locurile unde nimeni nu doarme și toată lumea se distrează. De asemenea, noua lor piesă, „Toată noaptea”, a fost cântată în PREMIERĂ la ZU
 
„Where did you go?” Mai stai puțin, mai avem alte două piese noi. Jax Jones și MNEK dau ritmul verii cu o piesă dance, de festival. 
 
Ne-ați spus cât de tare vă place noua piesă a lui Spike, „Naufragiat”, așa că e și ea unul dintre prietenii noștri noi din playlist.
 
Bucură-te de muzică, aici! 
 
1. James Hype, Miggy Dela Rosa - Ferrari 



2. Jax Jones ft MNEK – Where Did You Go?



3. Juno feat. Mira – Toată Noaptea



Spike - Naufragiat

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate