Live

ZU IS YOU

LIVE și în PREMIERĂ: JUNO și Mira - „Toată noaptea”

LIVE și în PREMIERĂ: JUNO și Mira - „Toată noaptea”
După ce ne-am jucat Adevăr sau Provocare, am acultat o ZUper cântare! JUNO și Mira au cântat „Toată noaptea”, LIVE și în PREMIERĂ în studioul ZU. 
 
E piesa care se va auzi toată vara, toată noaptea, în toate locurile unde nimeni nu doarme și toată lumea se distrează. Dar până atunci, se aude pentru prima dată la un post de radio. 
 
Care e mesajul piesei „Toată noaptea”?
 
„E o piesă de dans, e o piesă cu un substrat spiritual. E despre doi oameni care au avut o relație într-o altă viață, se întâlnesc și își recunosc privirile.”, ne-a transmis JUNO. 
 
Așa că printre atâtea piese triste, despre suferință, despre despărțire, avem aici o piesă despre iubire și regăsire. 
 
Share-uim cu tine starea de bine din Morning ZU! Ascultă aici noua piesă de la JUNO și Mira, „Toată noaptea”, să ai ce fredona toată ziua. Play! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate