Live

ZU IS YOU

LIVE la Morning ZU: JO și Taraf de Haidouks – Colaj cu muzică de petrecere

 LIVE la Morning ZU: JO și Taraf de Haidouks – Colaj cu muzică de petrecere

 Au câştigat marele premiu BBC la categoria "World Music" în ianuarie 2002. Au concertat pentru Johnny Depp. Au făcut furori pe marile scene ale lumii, din Paris și până în New York. E vorba de oamenii care au văzut în muzică bucuria  de a trăi și „pâinea pentru urmași”, așa cum spune Caliu, violonistul lor. Ei sunt Taraf de Haidouks. Și azi au transformat studioul Radio ZU într-o sală de concert, alături de JO.

Muzica de petrecere e cea care ne scoate din orice întristare! JO și Taraf de Haidouks au adus la Morning ZU piesele care îți dau atmosfera de vară și pofta de băut șpriț până-n seară, cum ar fi „Mai ții minte, măi, dragă, Mărie” și „Dar-ar naiba-n tine, dragoste”.

Facem cinste cu cel mai bun șpriț: muzica de petrecere de la JO și Taraf de Haidouks. Hai să ne răcorim cu piesele care păstrează tradiția voii bune! Noroc!

„Mai ții minte, măi, dragă, Mărie”




„Dar-ar naiba-n tine, dragoste” 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate