Live

NOUTĂȚI

Noutăți în playlistul Radio ZU

Noutăți în playlistul Radio ZU

În fiecare săptămână, avem grijă ca tu să asculți hiturile tale preferate la ZU. Pentru asta, facem loc în playlist celor mai faine piese ale momentului.
 

De astăzi, poți asculta la ZU 4 piese atent alese de Cristian Păun. Este vorba despre:

1. Artemas - I Like The Way You Kiss Me

 

Artemas este un tânăr artist de origine mixtă (engleză și cipriotă). Piesa „I Like The Way You Kiss Me” a fost lansată în martie anul acesta și are peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube. Totodată, „I Like The Way You Kiss Me” se află în topul pieselor virale pe TikTok.
 
2. Dua Lipa - Training Season
 


Această melodie este extrasă de pe noul album al artistei, „Radical Optimism”, lansat în 2024. „Training Season” are un beat disco ce amintește melodiile legendarei trupe ABBA. E o melodie cu vibe pozitiv, care îți ridică moralul instant. 
 
3. Feli - Ne iubim 
 

 „Ne Iubim” este o piesă care serbează bucuria de a fi și de a rămâne îndrăgostit indiferent de timp, de etapă sau de stângăcii. O piesă care s-a auzit în avanpremieră la Torpedoul Lui Morar, iar de astăzi, e și în paylist-ul ZU.
 
4. The Motas feat. Andra - Înapoi în viitor
 

„Înapoi în Viitor” este prima colaborare dintre Andra și The Motans, o piesă pe care cei doi artiști au cântat-o în avanpremieră la ZU. 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate